Monday, February 28, 2011

Sepintas Lalu ~

Salam uolss...
Lama dah tak conteng-conteng.. hehehehehe...

Tahun baru 2011..
Azam baru, semangat baru, gaya baru..
Semua nak baru kan..
Tapi bersyukurlah dengan apa yang kita ada sekarang..

Semua orang mahukan yang terbaik untuk diri tiap-tiap tahun.
Jadi, kalo nak jadi yang terbaik,
hasilnya pon mestilah yang terbaik .: tip top :.

Alhamdulillah, permulaan tahun yang sangat baik..
timbunan kerja tak kira masa dan waktu.
kena pergi kursus pulak.
tp kalo buat dengan penuh ikhlas hati,
mesti semuanya berjalan dengan baiknya. =P

Ok, sangatlah susah nak update blog..
Memandangkan ak nih dok luar bandar, mmg susah nak dapat coverage..
kalo tengok ak online kat fesbuk, tu pon just pakai nset..so limited..

Nak citer dari mane yer??
hurmmm.. awal-awal tahun ni memang sibuk skit..
kadang-kadang kerja kat opis pon ak bawak balik umh..huhuhu..
dapat lak surat kena hadiri kursus induksi umum kat Sabah..yuhuuuu..
sambil menyelam minum air..
1st time jejak kaki ke Sabah..
* Sarawak pon tak habis pusing2 lagi ;)

kenangan yg mmg tak dpt dilupakan time kursus kat sane..
yerlah..dulu masa dpt posting bukan kenal ngn semua budak FT nih..
bile da dpt kumpul nih rase best skit..dpt kenal lg dekat..
masing2 punya perangai pon dah leh paham..ekekekekeke..

time kursus tu, famili ak, pakcik, makcik ak dtg sarawak..
huhuhuhu..sedih ok tak dapat jumpa..
tp mak dah siap packing makanan faveret ak
.: rendang tok, kuah kacang, acar buah :.
dapatlah lepas rindu walaupon x jumpa..

igt lepas induksi, melekat la kat umh..
hampeh..dok berjalan je tiap2 hujung minggu..
hehehehehehehe..
dapat kenalan baru..
kawan-kawan kak hanum..
sabtu lepas siap pg picnic lg..
tp picnic di dalam hujan..hehehehehe

nih beberapa pic time kursus yang nak share ngan uolss..
layan je la erk..


Kampus Intan Sabah --depan


depan kaunter


@ yayasan Sabah -- jalan-jalan


peace!! ;P


depan masjid


@ Park Hotel -- menginap 1 hr sebelum ke INTAN


outing ~~


outing ~


kayak!!! ~


time ujian kecergasan --


retro night -- fantastic!!


dalam dewan --


sesi pengucapan awam -- ketaq2.. ;P


wit my frenzz -- miss uolss


kumpulan G -- dok tgh2 tue la penghulu ;)


sweet!! -- gunung kinabalu


@ sg moroli, ranau -- wat terapi kaki.. ;)


@ pantai tanjung aru --


shopping sebelum pulang :P


tgg flight ->Sarawak...




**** alhamdulillah, sudah 1 tahun berkhidmat sbg penjawat awam..
mg dipermudahkan segala urusan.. amin..


L o V e a C i K c a Y u N k

No comments: